A apărut al optulea număr din săptămânalul ADS Focşani. Vezi aici ce poţi citi în această ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în eclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,90 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul acestei ediţii:


DEZVĂLUIRI - Şeful ITRSV Vrancea s-a făcut moşier pe baza nevestei: Alexandru Lefter este implicat, prin intermediul soţiei, în mai multe tranzacţii controversate, cu profituri foarte mari.


DIN ORAŞ - Miliarde de lei aruncate pe lucrări de doi bani: Bordurile din Focşani, proaspăt montate de firma Vega'93, contra unor sume consistente, au început să cedeze.

REPORTAJ - Pe urmele părinţilor căpşunari: De la începutul anului şcolar 2010-2011 şi până în prezent nu mai puţin de 226 de elevi din Vrancea au plecat în străinătate.


TIMP LIBER - DJ Dark şi Partydul Kiss FM vin la Focşani: Nu vor lipsi animatoarele, spectacolele de "flair bartending", oferite de barmani profesionişti.

SPORT - Reginele şahului din Vrancea: Bianca Banciu, Andreea Toma şi Elena Toma sunt singurele campioane naţionale pe echipe din judeţ. Tripleta CSM Focşani a câştigat recent la Iaşi titlurile naţionale la fete, categoria 16 ani, atât la şah clasic, cât şi la şah rapid.


UTILE - Cum îţi poţi reînscrie copilul la şcoală: Reînscrierea nu este foarte greoaie şi permite înscrierea elevului imediat, până la o decizie dată de Ministerul Educaţiei.


OAMENI - Emil Onea lucrează pentru celebra companie "Google": A implementat numeroase proiecte menite să vină în ajutorul comunităţii elevilor şi a cadrelor didactice, scrie cărţi şi culegeri de informatică şi colaborează cu marea companie Google.


Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.
Lectură plăcută!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite