98,13% din contribuabilii vrânceni şi-au depus declaraţia 112

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la termenul limită de 25 martie 2011 au fost depuse 5.118 declaraţii 112 privind obligaţiile declarative ale lunii februarie. Din acest total,429 declaraţii (8,39%) au fost depuse pe internet.


Declaraţia unică 112 cuprinde obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, a impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate, informaţii care erau furnizate până la implementarea acestui sistem către patru instituţii, respectiv Agenţia Naţională pentru Administrare Fiscală, Casa Judeeană de Pensii, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Casa naţională pentru Asigurări de Sănătate.

"Este îmbucurător gradul de conformare voluntară în ceea ce priveşte depunerea declaraţiei unice. Le mulţumesc contribuabililor care au avut un comportament pozitiv achitându-se în termenul legal de obligaţiile declarative" a declarat Ion Ghionea, directorul executiv al DGFP Vrancea.

Depunerea formularului 112 se poate realiza pe suport de hîrtie numai până la data de 1 iulie 2011.

Întrucât procedura de obţinere a certificatului digital calificat necesită parcurgerea mai multor contribuabilii trebuie să urgenteze acest demers, deoarece ultimele declaraţii care se vor depune la ghişeu vor fi cele aferente lunii mai, cu termen de declarare 25 iunie 2011.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite