97,65% din contribuabilii vrânceni şi-au depus în termen declaraţia 112

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintre cele 5.109 declaraţii, 314 declaraţii au fost depuse pe internet. Din luna iunie, Declaraţia 112 va fi depusă obligatoriu pe internet

Potrivit evidenţelor fiscale, la nivelul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vrancea, au fost depuse 5109 de declaraţii 112, reprezentând 97,65% din totalul contribuabililor care aveau obligaţia depunerii.

„Declaraţiei privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate, formular 112".

Dintre cele 5.109 declaraţii depuse, 314 declaraţii (6,15%) au fost depuse pe internet.

„Reamintim contribuabililor că de la 1 iulie, depunerea Declaraţiei 112 prin internet va fi obligatorie şi va simplifica sarcinile contribuabilului, scutindu-l de deplasarea la organele fiscale. Pentru a putea depune on-line declaraţiile, trebuie achiziţionat certificatului digital calificat de semnătură electronică", se precizează într-un comunicat remis de compartimentul de presă al DGFP Vrancea.

În totalul declaraţiilor depuse, rata de eroare (declaraţii invalide) a fost de 1,23% , adică 63 de declaraţii au fost invalide .

Contribuabilii care au depus Declaraţia 112 cu erori trebuie să se prezinte, în termen de 3 zile, pentru corectare.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite