Facebook îţi arată cine îţi vizualizează profilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BitDefender a publicat un grafic informativ cu dinamica ameninţărilor de pe platforma Facebook. Acesta oferă o imagine detaliată a mesajelor folosite de atacatorii virtuali pentru a răspândi aplicaţii maliţioase la un număr cât mai mare de utilizatori. Cel mai întâlnit mesaj folosit pentru a păcăli utilizatorii este „See who viewed your profile?".

Graficul are la bază statisticile furnizate de BitDefender safego, un instrument gratuit menit să protejeze confidenţialitatea datelor de pe conturile de Facebook, dar şi să ofere protecţie împotriva altor ameninţări virtuale sau împotriva mesajelor spam care circulă pe această platformă, precizează Amos News.

„Statisticile noastre arată că fiecare val semnificativ de aplicaţii ce promit posibilitatea spionării prietenilor a adunat aproximativ 1 milion şi jumătate de click-uri. Aceste cifre ne dau o explicaţie posibilă a faptului că aceleaşi scheme de atac ajung de multe ori să fie clonate şi folosite pentru alte reţele sociale, precum Twitter", este de părere George Petre, BitDefender Threat Intelligence Team Leader.

AFLĂ AICI MAI MULTE DETALII

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite