1 Mai distractiv în cluburile focşănene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de două seri, vineri şi sâmbătă, tinerii sunt invitaţi să se distreze pe cinste la Clubul Hypnotic şi Pulse Studio, într-o atmosferă care să aducă cu petrecerile muncitoreşti de altădată.

Cluburile din Focşani se întrec în acest weekend în organizarea unor petreceri cu caracter tematic dedicate marii sărbători muncitoreşti de 1 mai. O astfel de petrecere de acest gen va avea loc la Clubul Hypnotic din municipiu, unde organizatorii promit vineri şi sâmbătă seară două nopţi de neuitat pentru cei care vor dori să vină la distracţie.

„Nu este obligatorie ţinuta la noi, ci fiecare va veni îmbrăcat după cum doreşte. Sigur, ar fi frumos dacă în vestimentaţie s-ar găsi loc pentru o cravată roşie. O să ne bazăm în primul rând pe muzică stil blues, pe care o vom alterna cu un pic de muzică house ritmată, dar suntem deschişi la orice sugestie din partea clienţilor. Pentru clienţi avem pregătite şi câteva cadouri surpriză", ne-a declarat Valentin Filip, administratorul Clubului Hypnotic.

În cele două seri atmosfera va fi întreţinută de DJ Suru, intrarea la club finnd gratuită pentru toată lumea. Tot două seri de petrecere în stil „muncitoresc" vor fi organizate azi şi mâine de Pulse Studio.

Aici, petrecăreţii vor avea parte de muzică de calitate şi animatoare, responsabil cu buna dispoziţie fiind DJ Geo. Fetele beneficiază de intrare gratuită, lucru care nu este valabil şi pentru băieţi, care trebuie să scoată din buzunar zece lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite