VIDEO/150 de sindicalişti au pichetat sediul partidului de guvernământ de la Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceştia au ţinut să-şi arate nemulţumirea faţă de reducerile salariale şi măsurile de austeritate ale Guvernului, arătându-se dezamăgiţi că nu au avut cui să împărtăşească aceste lucruri

Peste 150 de sindicalişti, afiliaţi la confederatile „Cartel Alfa", BNS si CSDR au pichetat astăzi, timp de două ore, sediul principalului partid de guvernământ.

Sindicaliştii, în marea lor majoritate cadre didactice, dar şi salariaţi ai Poştei Române, au dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire la situaţia critică în care au ajuns angajaţii din domeniul bugetar şi nu numai, înaintând cu această ocazie o listă de revendicări, aceştia arătându-se şi împotriva legii salarizării unitare.

image

Reprezentanţii sindicaliştilor care au luat parte la protest s-au declarat dezamăgiţi de faptul că nu au avut cu cine să vorbească la sediul partidului de guvernământ.

Pichetarea de astăzi a avut avizul Primăriei, zona fiind împânzită de jandarmi şi poliţişti, demonstraţii amuzându-se pe seama faptului că au primit atât de multă atenţie din partea organelor de ordine, mai ales când au văzut că un jandarm îi filma de zor.

image

Vinerea viitoare este programată o nouă pichetare, de această dată fiind rândul sindicaliştilor de la CNSLR Frăţia să-şi spună păsurile.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite