Sute de focşăneni primesc astăzi pături de la BCR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania de donaţii a început în urmă cu câteva minute la Focşani. Este vorba de acţiunea derulată la nivel naţional în care Banca Comercială Română donează 10.000 de pături persoanelor cu venituri reduse. Adevărul de seară participă la această campanie în calitate de partener media.

100 de focşăneni au primit astăzi dimineaţă pături de la Banca Comercială Română în cadrul campaniei de donaţii derulată la nivel naţional. În Vrancea vor fi împărţite 1.000 de pături din cele 10.000 câte au fost donate pentru nevoiaşi din toată ţara. Cei care au primit ajutoarele din partea BCR au fost selectaţi de Crucea Roşie Vrancea dintre persoanele cu venituri reduse şi familiile care au copii mulţi.

Este vorba despre familii sărace, cu mulţi copii, de pensionari ce nu beneficiază lunar de mai mult de 600 de lei, dar şi de elevii cu burse sociale.

Petrică Pamfile este din Focşani, are 43 de ani şi trăieşte dintr-o pensie de handicap de 600 de lei. Astăzi a plecat bucuros acasă că a primit o pătură. „Este greu să îţi cumperi ce ai nevoie. Cu banii pe care îi am abia cumpăr medicamentele. Darămite să mai iau şi altceva! Mă bucur că se mai gândeşte cineva şi la noi! Eu eram om ca lumea dar a dat o maşină peste mine în urmă cu câţiva ani şi am rămas cu handicap la mână şi la picior", ne-a spus Petrică (foto).

image

Păturile au fost produse în România, tocmai pentru a-i încuraja, în acest mod, pe oamenii de afaceri autohtoni. Familiile care au până în cinci copii au primit o pătură, cele cu zece copii au primit câte două pături şi cele care au mai mult de 10 copii au primit câte trei pături.
Campania BCR se desfăşoară, de câteva luni, în toată ţara.

Acţiuni similare au avut loc în Brăila şi Buzău. De bunuri similare au beneficiat familii sărace care au rămas fără case în urma inundaţiilor din vară şi din primăvară.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite