Victor Piţurcă: "Nu îl iert pe Mititelu. Îmi va plăti toţi banii pe care mi-i datorează"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul suspendat al oltenilor trebuie să primească până în martie 1,8 milioane de euro, sumă cu care l-a împrumutat pe Mititelu în vara anului trecut, dar vrea şi despăgubiri de 5 milioane de euro pentru faptul că a fost înlăturat de la echipă.

"Clubul Universitatea Craiova va suporta consecinţele contractuale. Această suspendare nu există în cartea fotbalului, este o găselniţă a lui Mititelu pentru a întîrzia decizia. Nu-l voi ierta pe Mititelu pentru nimic în lume. Voi recupera toţi banii pe care mi-i datorează acest om. Gestul pe care l-a făcut cînd m-a oprit la poarta cantonamentului îl va costa mult. El a semnat un act prin care s-a angajat să facă nişte lucruri pe care nu le-a făcut, dimpotrivă.

Eu nu am primit nici un document oficial că am fost suspendat. Eu ar fi trebuit să fiu înştiinţat legal, a fost doar un comunicat pe site-ul clubului. Mie mi-au zis avocaţii că pentru a fi suspendat trebuie să fie o comisie care să decidă asta. Nu am primit nici un răspuns la hîrtia pe care am trimis-o la club prin care am cerut să ştiu de ce am fost suspendat", a spus Piţurcă la GSP TV.

Legat de pregătirea echipei, Piţurcă a criticat decizia celor care au organizat cantonamentul. "Acum văd că jucătorii au plecat în turneu noaptea. Nu mi-a fost dat să văd aşa ceva. Le-o fi fost frică să nu vină suporterii, habar nu am de ce au procedat aşa", a completat Piţurcă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite