Piţurcă: „Echipa naţională ar trebui să renunţe imediat la Rădoi. Nu are un caracter solid“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Craiova l-a taxat pe jucătorul lui Al Hilal pentru faptul că acesta a spus că nu va mai veni la echipa naţională din cauza lui Ionuţ Lupescu.

"Când declari că renunţi la echipa naţională, apoi revii asupra deciziei, nu ai caracter solid, nu ai personalitate puternică şi nu ai ce să faci cu jucătorul respectiv la reprezentativă. Nu vorbesc de Rădoi neapărat, ci la modul general. Eu l-aş lăsa în pace, nu aş mai conta pe el“, a spus astăzi Victor Piţurcă, într-o conferinţă de presă.

Am văzut că după ce am părăsit eu echipa naţională, Mirel a declarat că de-acum vine cu plăcere la lot, ca şi cum înainte nu se întâmpla la fel. Normal că m-a deranjat această declaraţie, pentru că nu ştiam că e aşa. De ce venea? Se simţea obligat cu ceva? Dacă aş şti că un jucător nu vine cu plăcere la naţională, nu l-aş mai chema", a mai spus Piţurcă.

Jucătorul lui Al Hilal a anunţat că se retrage de la naţională din cauză că s-a simţit lezat de unele declaraţii ale directorului general de la FRF, Ionuţ Lupescu.

Nu ştiu ce i-a spus Lupescu şi de ce s-a simţit ofensat Rădoi. Ştiu însă că Rădoi a mai fost îndepărtat o dată de la naţională“, a adăugat Victor Piţurcă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite