Doi bărbaţi s-au înjunghiat în plină stradă. Scandalul a vaut loc într-o zonă rezidenţială, pe Drumul Muntenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre scandalagii a devenit extrem de nervos în momentul în care  avăzut că este filmat
Unul dintre scandalagii a devenit extrem de nervos în momentul în care avăzut că este filmat

Petre Popescu, în vîrstă de 38 de ani şi Cătălin Bîzdoacă, în vîrstă de 34 de ani, au ajuns aseară la spital cu plăgi înjunghiate.

Cătălin Bizdoacă a venit la fost concubină să îşi vadă fiica în vîrstă de patru. După câteva minute bărbatul s-a luat la ceartă cu fost iubită. Mărul discordiei, un autoturism pe care cei doi l-au cumpărat de pe vremea când erau împreună. Bărbatul i-a cerut femeii să vândă maşină şi să împartă banii, însă aceasta nu a fost de acord. În scenă a intervenit actualul iubit a lui Jenifer Botea, care a încercat să calmeze spiritele. Scandalul nu s-a oprit aici, iar cei doi bărbaţi au continuat cearta în plină stradă. Fiecare avea asupra lui un cuţit, iar după ce s-au bătut bine s-au  înjunghiat unul pe celălalt  „Am venit la faţa locului, unde am constatat că între fostul soţ şi actualul concubin s-a petrecut o neînţelegere. Fostul soţ a fost înţepat cu cuţitul în zona pectoral“, a spus şeful poliţiei Craiova, Mauriciu Popa.

Iubitul femeii a agresat jurnaliştii

Petre Popescu a devenit extreme de violent în momentul în care a văzut că este filmat "Bă, vrei să-ţi dau un pumn în cameră", a spus bărbatul operatorului de la Realitatea TV.

Cei doi scandalagii au fost duşi la spital, unde au primit îngrijiri medicale. Cătălin Bîzdoacă a fost înjunghiat în zona toracică şi a rămas internat, iar Petre Popescu a fost înjunghiat în braţ „Oamenii legii le-au întocmit celor doi bărbaţi dosar penal pentru vătămare corporală“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

scandal

Citeşte şi:
Bătaie cu pietre şi cu scânduri la o discotecă din Botoşani

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite