Craiova: Oltenii fug de zăpadă: Universitatea se mută în Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alb-albaştrii au fugit de nămeţii din ţară
Alb-albaştrii au fugit de nămeţii din ţară

Pentru că vremea din ţară nu le permite alb-albaştrilor să se pregătească aşa cum trebuie, oficialii Ştiinţei au luat decizia să ducă echipa pentru câteva zile în Grecia.

Hotărârea a fost luat astăzi pe moment, iar în această după-amiază jucătorii s-au prezentat la cantonamentul din Lunca Jiului, s-au urca în autocar şi au plecat spre Bucureşti. Mâine, delegaţia Craiovei va merge la aeroportul Otopeni, de unde se vor îmbarca în cursa de Grecia. Acesta este şi motivul pentru care antrenorul Mark Wotte nu a mai ajuns aseară în Bănie, el urmând să se alăture echipei direct la Bucureşti. 

Stagiul Universităţii Craiova va dura cinci zile şi vine să completeze cantonamentul de 14 zile efectuat de olteni în Antalya, unde au disputat şi şase meciuri amicale.

Jucătorii au susţinut în această dimineaţă un antrenament pe terenul „Zoltan Crişan“, care a fost curăţat cu greu de zăpadă, sub comanda secunzilor Corneliu Papură şi George Biţă. Plecarea în Grecia face ca amicalul pe care Ştiinţa urma să-l dispute cu Gaz Metan CFR Craiova să nu mai aibă loc.

Întoarcerea delegaţiei este prevăzută pentru 18 februarie, direct la Bucureşti, unde Universitatea va susţine partida cu Dinamo, contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I, programată pe 20 februarie, de la ora 20.00.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite