Craiova: Cu Trică „dirijor“, campionii de la Urziceni au învăţat imnul Universităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Trică a cântat imnul Universităţii alături de cei de la Pandurii
Eugen Trică a cântat imnul Universităţii alături de cei de la Pandurii

Delegaţia Universităţii Craiova a aterizat în urmă cu puţin timp pe aeroportul Otopeni, după stagiul de pregătire din Antalya, oltenii fiind colegi de zbor cu mai multe echipe din Liga I.

Ştiinţa, Pandurii, Ceahlăul, Unirea Alba Iulia şi campioana Unirea Urziceni au călători împreună din Turcia până la Bucureşti, zborul decurcând fără niciun fel de turbulenţe.

Bucuroşi de finalul stagiului de pregătire, jucătorii au oferit o atmosferă plăcută în avion, cei care au dat startul fiind oltenii de la Craiova. Sufletul „petrecerii“ a fost veteranul Ştiinţei, Eugen Trică. Acesta, de la urcarea în avion şi până la aterizare, a cântat aproape în continuu, melodia preferată fiind imnul Universităţii Craiova.

De faptul că „o iubire alb-albastră la Craiova e mereu şi la bine şi la greu“ s-au convins până şi campionii de la Unirea Urziceni, care au coborât din avion cu imnul Ştiinţei pe buze.

Păi nu e normal aşa? Toată ţara trebuie să ştie imnul Universităţii Craiova şi toate echipele din Liga I să afle că tot oltenii sunt la putere. Au cântat şi ei, nu au avut încotro! Păi Craiova a fost cineva în fotbalul românesc! Nu ar trebui să uite nimeni de Maxima!“, a comentat Eugen Trică. Acesta i-a avut însă alături şi pe pandurii din Târgu-Jiu, care au fost de partea lui în lecţia de muzică şi istorie a fotbalui oferită de mijlocaşul oltean.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite