Craiova: Ultraşii olteni vin să facă show în „Groapă“. Vezi atmosfera incendiară creată de fanii Ştiinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii olteni sunt gata de duelul cu dinamoviştii
Suporterii olteni sunt gata de duelul cu dinamoviştii

Suporterii Universităţii Craiova se vor deplasa în număr mare în „Ştefan cel Mare“ pentru a-şi susţine favoriţii în derbiul cu Dinamo.

Liderii galeriei Ştiinţei susţin că nu-i interesează conflictul dintre finanţatorul Mititelu şi primarul Solomon şi că vor merge la Dinamo să încurajeze echipa. Suporterii au pregătit şi o coregrafie specială pentru derbiul cu Dinamo, cel mai important al sezonului. Fani speră să ocupe tot sectorul rezervat oaspeţilor, solicitând clubului Dinamo toate biletele prevăzute de regulament.

„Nu este adevărat că vom primi mai puţine bilete, cum am văzut că s-a scris. Noi oricum mergem în deplasări pe cont propriu. Noi ne procurăm biletele, noi răspundem pentru ce se întâmplă. Ar fi bine să avem şi un dialog cu clubul, dar dacă nu avem cu cine vorbi ne descurcăm cum putem. Am cerut toate cele 600 de bilete, să vedem câţi ne strângem şi câte vom cumpăra cu o zi înainte de meci“, a specificat unul dintre liderii Galeriei.    

Meciul cu Dinamo este pentru suporterii olteni cel mai important al sezonului, de fiecare dată aceştia creând o atmosferă incendiară.

Vezi imagini cu atmosfera incendiară creată de fanii Ştiinţei la derbiul cu Dinamo. Ultimul succes, 2-0 pe „Ion Oblemenco“, a creat o adevărată isterie în tribune.

Vezi coregrafia celor de la Sezione la meciul cu Dinamo

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite