Craiova: Ultraşii olteni au invadat gara. Vezi imagini cu suporterii Ştiinţei plecând spre Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii Universităţii Craiova au plecat spre Bucureşti
Suporterii Universităţii Craiova au plecat spre Bucureşti

Suporterii Universităţii Craiova au plecat astăzi la prânz spre Bucureşti, pentru duelul de diseară cu marea rivală Dinamo.

O parte a galeriei a ales trenul ca mijloc de transport, fanii Ştiinţei invadând gara Craiova.

Înarmaţi cu fulare, bannere, fumigene şi alte obiecte care nu lipsesc din arsenalul unui suporter, ultraşii s-au încolonat şi au urcat în trenul de Bucureşti, flancaţi de câţiva jandarmi, care nu au avut de lucru.

Suporterii erau de părere că a venit momentul ca Universitatea să câştige în Ştefan cel Mare, după mai bine de 15 ani de secetă.

Suporterii Craiovei, pregătiţi de plecarea spre Bucureşti

Este cel mai important meci al nostru. Trebuie să-i dovedim pe «câini». Nu i-am mai bătut de 15 ani la ei. Ar fi momentul!“, susţineau fanii. „Haideţi, să facem gălăgie, scoateţi tot arsenalul pe geam, să se vadă că vin suporterii Craiovei!“, au îndemnat liderii galeriei.

Suporterii Craiovei, pregătiţi de plecarea spre Bucureşti

„Ăştia suntem doar câţiva, dar pe drum se vor mai urca suporteri. Mulţi au plecat şi cu microbuzele, unii vin cu maşinile personale, mai sunt suporteri şi la Bucureşti. Vom fi 3-400 de fani ai Craiovei diseară în Ştefan cel Mare. Vom face atmosferă cum doar noi ştim. Sperăm ca şi echipa să joace bine şi să scoată un rezultat bun. Noi ne gândim la victorie, dar nici un egal nu ar fi rău la acest debut de retur care se anunţă foarte greu“, a afirmat unul dintre liderii galeriei.

Suporterii Craiovei, în trenul de Bucureşti

Partida Dinamo - Universitatea Craiova va începe la ora 19.30 şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite