Craiova: Stromajer s-a specializat în goluri împotriva Ştiinţei: „Vreau să marchez din nou“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jaka Stromajer a avut mereu evoluţii bune în faţa Craiovei
Jaka Stromajer a avut mereu evoluţii bune în faţa Craiovei

Venit la Pandurii în sezonul 2007-2008, atacantul Jaka Stromajer nu se poate lăuda cu mari performanţe la echipa din Târgu-Jiu. Totuşi, slovenul are în CV două goluri marcate în poarta Universităţii Craiova, în primul său sezon la Pandurii, unul în campionat şi altul în Cupa României.

Stromajer vine acum după un tur mai puţin reuşit. Deşi titular aproape meci de meci, slovenul n-a avut noroc să înscrie până în ultima etapă din tur, cu Alba Iulia, runda trecută, la Vaslui, atacantul înscriind din nou, dar fără efect în ceea ce priveşte rezultatul final.

Jaka se gândeşte acum la meciul cu Ştiinţa ca la unul decisiv: „Este, fără îndoială, o partidă foarte dificilă şi foarte importantă pentru noi. Nu avem altă variantă decât victoria cu Craiova. Este cel mai important meci de până acum pentru Pandurii. Va fi un derbi cu miză mare. Mai direct, pot să spun că este un meci de care pe care“.

Slovenul nu ia în calcul un rezultat de egalitate, precizând că el şi colegii săi se gândesc doar la cele trei puncte. Pentru că are noroc la meciurile contra Craiovei şi marchează cam de fiecare dată, Jaka Stromajer speră să înscrie şi de această dată: „Sper să marchez la meciul cu Universitatea Craiova. Dar, cel mai important este să joace echipa bine şi să câştigăm. Eu am mai marcat împotriva Craiovei, este adevărat, dar cel mai mult îmi doresc să luăm acum cele trei puncte“.

Atacantul a înscris în urmă cu două sezoane în poarta Universităţii, scor 2-0, dar şi în cupă, în acelaşi sezon (1-0), fiind cel care a eliminat practic Craiova din competiţie. „Jucăm şi pentru antrenorul Liviu Ciobotariu şi pentru noi. De fapt, jucăm pentru toată lumea de aici. Momentan, nu ne gândim decât la meciul cu Universitatea şi acum doar asta contează“, a mai precizat slovenul.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla care jucător de la Universitatea Craiova este „naşul“ pandurilor.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite