Craiova: Găman, mezinul naţionalei: „Aş fi preferat să câştigăm cu Gaz Metan, decât să fiu convocat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Valerică Găman vrea victoria cu orice preţ
Craiova: Valerică Găman vrea victoria cu orice preţ

Fundaşul central al Ştiinţei, Valerică Găman, se află pentru a doua oară în lotul primei reprezentative şi crede că de data asta va debuta sub tricolor.

Naţionala României întâlneşte mâine seară, la Timişoara, Israelul, într-un meci amical, Găman fiind singurul reprezentant al Craiovei la această acţiune şi cel mai tânăr component al lotului.

Vârsta nu este un impediment pentru mine. Sper să joc, că doar de asta mă aflu aici. Dacă domnul Răzvan Lucescu va considera că merit să evoluez, treaba mea este să joc cât mai bine“, a declarat jucătorul pe site-ul oficial al clubului. Găman spune că ar fi preferat însă o victorie cu Gaz Metan Mediaş, în locul unei convocări la naţională.

„Când am ajuns la lot, domnul Răzvan Lucescu a purtat o discuţie cu mine. Am vorbit mai multe lucruri, am primit sfaturi şi m-a încurajat. Sper să joc cu Israel, aşa cum am mai spus. Este un test util pentru noi şi vreau să obţinem un rezultat bun. Chiar dacă este doar o partidă amicală, trebuie să o tratăm cu seriozitate“, a mai precizat fundaşul oltean.

Prima convocare a lui valerică Găman a avut loc sub comanda lui Victor Piţurcă, craioveanul fiind rezervă la meciul România - Franţa de la Constanţa, scor 2-2, din preliminariile CM 2010.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite