Craiova: Gane şi Craioveanu mizează pe Ştiinţa în duelul cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi foşti atacanţi ai Universităţii Craiova, Ionel Gane şi Gică Craioveanu, care au contribuit la ultima victorie a oltenilor în Ştefan cel Mare, cred că elevii lui Mark Wotte pot scoate un rezultat bun din duelul cu Dinamo de duminică.

Gane este de părere că alb-albaştrii, dacă vor fi montaţi psihic, pot obţine chiar o victorie în „Groapă“.

„Va fi un meci deschis oricărui rezultat, cum au fost, de altfel, toate derbiurile cu Dinamo. Orgoliile sunt mari, indiferent de situaţia echipei, este un meci special. E adevărat că a trecut mult timp de când Universitatea nu a mai câştigat pe terenul lui Dinamo şi cred că ar fi momentul să o facă. Să sperăm că de data asta va fi altfel, iar antrenorul Mark Wotte le va da jucătorilor impulsul de care au nevoie pentru a câştiga“, spune Jerry Gane, care mizează pe un 2 solist în derbiul de duminică.

Tehnicianul craiovean nu crede că starea vremii ar putea influenţa în vreun fel jocul vreunei echipe: „Ambele vor juca deschis, iar terenul nu va fi un avantaj pentru una sau pentru alta. În astfel de meciuri, nimeni nu se mulţumeşte cu egalul, ambele echipe vor să câştige. Nu este ca un joc acasa, cu o echipă care se apară şi tu trebuie să construieşti“.

Jerry Gane a jucat un sezon şi la Dinamo, dar Universitatea este echipa sa de suflet: „Aceea a fost conjunctura la acea vreme. Venisem de la Osasuna şi am ajuns la Dinamo. A fost o perioadă plăcută pentru mine, însă echipa mea de suflet rămâne Universitatea“

Craioveanu: „Sunt şanse să obţinem un punct cu Dinamo“

Craiova: Craioveanu spune că Universitatea trebuie să joace în Bănie

Fostul golgheter al Ştiinţei, Gică Craioveanu (foto), este de părere că alb-albaştrii pot obţine măcar un punct în Ştefan cel Mare. „Sunt şanse reale să obţinem măcar un punct, pentru că nici Dinamo nu mai este Dinamo, are multe puncte slabe. În plus, astfel de meciuri au mobilizat mereu echipa noastră. Lui Wotte îi trebuie multă baftă în primele etape, pentru că nu a venit la orice echipă, ci la Craiova, şi noi, oltenii, suntem drăcoşi rău“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite