Borcea: „Mititelule ai distrus Craiova!“ Mititelu: „Borcea a făcut mai multe ca Penescu! Aţi nenorocit fotbalul cu blaturile!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul dintre oficialii lui Dinamo şi ai Universităţii Craiova a atins cote maxime cu o zi înainte de derbiul din Ştefan cel Mare. Directorul executiv al „câinilor“, Cristi Borcea, şi finanţatorul oltenilor, Adrian Mititelu, şi-au aruncat vorbe grele la TV.

Totul a pornit de la anunţul publicat pe site-ul oficial al cubului oltean, care îl dădea pe Cristi Balaj în locul lui Augustus Constantin la meciul direct. Craiovenii spun că au avut informaţia de la Vasile Avram, însă fostul preşedinte al CCA a negat acest lucru. Mititelu a ieşit din nou în faţă cu informaţia privind întâlnirea de taină dintre actualul şef al CCA, Ioan Igna, şi Borcea, infirmată de cei doi, şi de aici a pornit scandalul.       

Am dovada că Igna s-a întâlnit joi (11 februarie - n.r.) cu Borcea. Minte cu neruşinare că nu l-a găsit, a fost la biroul lui. Am mai multe informaţii şi dovezi. De ce ascunde întâlnirea cu Borcea? Ăsta e cel mai grav lucru! După ce că anul trecut Craiova a fost furată cu japca, tot eu sunt blamat pentru că fac valuri!“, a tunat Mititelu, la gsptv.

Tu vorbeşti bă, care ai distrus Craiova?! Ai falimentat-o! Ai distrus spiritul Universităţii! Plânge mama acasă pentru asta! Ai lăsat să plece cei mai buni jucători. Mititelu e vai de mama lui. Nu are cinci lei în buzunar. E purceaua moartă în coteţ la Craiova“, a răspus Borcea (foto).

Spiritele au degenerat şi acuzele au curs pe bandă. „Ăsta e tupeu de borfaş la Borcea! El e hoţul neprins din fotbalul românesc. A făcut mai multe decât Penescu. Dacă Penescu, care a plătit pentru ce au făcut alţii, a stat nouă luni în arest, Borcea cât ar trebui să stea?! Voi aţi distrus fotbalul cu blaturile voastre, nenorociţilor! O să vedeţi în campionat ce o să însemne Dinamo în arbitraj“, a continuat tirul Mititelu.

Borcea nu s-a lăsat mai prejos şi a replicat: „Dacă unul ca Mititelu ţipă la fiecare partidă să fie schimbat arbitrul, e foarte grav. Atunci noi ăştia mai de sus în clasament ce să mai facem? El vorbeşte, care a distrus spiritul Craiovei!

Borcea spune despre Kone că trebuie să plătească
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite