Craiova: Mititelu, după un meci cu Dinamo: „Ne-am trezit în Gara de Nord, plini de sânge“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, şi-a amintit de momentele în care se afla în galerie şi făcea deplasarea la Bucureşti, pentru meciurile cu Dinamo.

Unele deplasări nu-i stârnesc însă amintiri prea plăcute actualului patron, întâlnirile cu fanii lui Dinamo lăsându-se mai mereu cu bătaie.

Plecam de acasă, din satul Booveni, cu o bucată de brânză şi o roşie în plasă şi veneam la stadion, să văd Universitatea", a povestit Mititelu pentru prosport.

Finanţatorul s-a aflat în tribunele stadionului „Lia Manoliu“ pe 16 martie 1994, la penultimul succes al Craiovei în faţa lui Dinamo, la Bucureşti, scor 3-2.

Ţin minte că George Biţă a dat golul victoriei şi s-a terminat 3-2 pentru noi. În acel moment, mai mulţi suporteri ai lui Dinamo au tăbărât pe noi, iar unul dintre ei mi-a spart faţa! Ne-am trezit mai mulţi în Gara de Nord după aceea, plini de sânge: unul cu arcada spartă, unul cu buza umflată, altul cu nasul în batistă“, şi-a amintit Mititelu, care spune că ar da orice pentru un nou succes în faţa „câinilor roşii“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite