Craiova: Balaci: „ Ar fi bun un 1-0, cu un gol marcat de Florin Costea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare fotbalist al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, fost jucător şi la Dinamo, îşi doreşte ca oltenii să învingă în „Ştefan cel Mare“.

Balaci este de părere că un meci Dinamo - Craiova nu mai înseamnă astăzi ce însemna pe vremea lui. „Când jucam eu, Craiova şi Dinamo aveau echipe extraordinare, făceau mereu meciuri încinse. Azi, din păcate, ambele echipe se află în mare suferinţă“, spune Balaci, acum antrenor la Al Kazma în Kuweit.

Deşi a evoluat pentru ambele cluburi, „Prinţul“ şi-ar dori ca derby-ul de astăzi să fie câştigat de olteni: „Ştiinţa este într-o situaţie delicată. Are nevoie de o victorie pentru moral, întrucât o aşteaptă un retur dificil. Cred însă că nu va avea pobleme cu retrogradarea, mai ales că s-a şi întărit în defensivă prin venirile lui Iliev şi Bălace. Ar fi bun un 1-0, cu un gol marcat de Florin Costea, însă nici un 4-4 ca în urmă cu câţiva ani nu ar fi rău!“.

Ilie Balaci a „bifat“ 17 derby-uri Dinamo - Craiova (doar într-unul a fost dinamovist). A marcat patru goluri, toate în favoarea oltenilor.

Partida Dinamo - Universitatea Craiova va începe la ora 19.30 şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite