Craiova: Duru: „Stadionul de la Severin nu este încă omologat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Duru
Viorel Duru

Directorul Direcţiei de Licenţieri şi Afilieri din cadrul FRF, Viorel Duru, a precizat că arena pe care Universitatea Craiova va disputa partidele de acasă în retur nu a primit încă girul Federaţiei.

Duru susţine însă că stadionul „Municipal“ din Drobeta Turnu Severin ar putea fi omologat săptămâna viitoare.

Stadionul nu este încă omologat, dar va putea găzdui meciuri din Liga I. Ca să fiu explicit: instalaţia de supraveghere video nu este încă montată, iar asta era problema pentru care nu s-a omologat stadionul «Municipal». Primăria Drobeta Turnu Severin ne-a anunţat că până pe 12 februarie va fi funcţionabilă instalaţia, iar săptămâna viitoare vom merge la Severin şi vom omologa fără probleme Municipalul“, a spus Viorel Duru pentru GdS.

Oficialul FRF consideră mutarea Ştiinţei în oraşul de pe malul Dunării ca fiind una inspirită: „Pentru momentul actual este o mutare inspirată, dar să sperăm că nu va fi de lungă durată. Suporterii Universităţii sunt însă văduviţi din cauza acestei decizii deoarece va trebui să se deplaseze la Turnu Severin. Dacă nu s-au găsit soluţii ca Universitatea Craiova să continue pe «Ion Oblemenco», atunci Severinul este o soluţie inspirată“.

Stadionul Municipal arată bine, va fi omologat, există mare iubire pentru Universitatea, aşa că totul sună frumos, nu? Este un punct de vedere doar. Unde să se fi dus Ştiinţa, la Petroşani, la Râmnicu Vâlcea?“, a comentat Duru.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite