Un pacient a primit tratament pentru infarct de la medicul cardiolog, însă el era sănătos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Bughea a stat trei zile internat în spital şi a urmat tratament pentru infarct
Adrian Bughea a stat trei zile internat în spital şi a urmat tratament pentru infarct

Un bărbat în vîrstă de 44 de ani, din Slatina, a primit tratament de la medicul cardiolog pentru infarct, însă el era sănătos tun. Adrian Bughea vrea să îl dea în judecată pe doctorul care i-a prescris tratamentul medicamentos.   

Adrian Bughea povesteşte că pe data de 4 iulie nu se simţea bine, aşa că a mers la Spitalului Judeţean din Slatina, la un control.Mircea Andriţoiu, medicul cardiolog a dispus să i se facă de urgenţă o electrocardiogramă. Până aici nimic anormal, doar că electrozii au fost puşi invers, iar rezultatul a ieşit total greşit din această cauză „Mi-a spus că am suferit un infarct şi că trebuie să mă interneze imediat. Am aflat atunci că sunt într-o stare foarte gravă. M-au dus imediat în salon, iar timp de trei zile am făcut injecţii în burtă şi am luat pastile cu pumnul. Pe data de şapte iulie am mai făcut o electrocardiogramă,iar supriză rezultatul arăta că sunt sănătos tun. Am mai repetat încă odată operaţiunea,iar toate analizele mi-au ieşit bune. Atunci medicul mi-a spus că au fost puşi electrozi invers, iar asta este situaţia şi să zic mersi că nu am murit“, a spus bărbatul.

Medicul cardiolog suspendat din activitate

Conducerea Spitalului Judeţean din Slatina, a demarat o anchetă, iar Adriţoiu a fost suspendat din activitate „Nu este posibil ca unui pacinet să îi fie pus un astfel de diagnostic, iar el să nu aibă absolut nimic. Mircea Andriţoiu, medicul cardiolog care i-a prescris tratamentul greşit a fost suspendat din activitate“, a spus Adrian Iordache, managerul unităţii spitaliceşti.

Adrian Bughea a mai declarat că este hotărât să îl dea în judecată pe medicul Mircea Andriţoiu „Dacă făceam cu adevărat infarct, atunci ce mai zicea domnul doctor. O să merg până în pânzele albe. Nu vrea să mai păţească şi altcineva acelaşi lucru ca şi mine. Deocamdată tratamentul pe care l-am luat nu m-a afectat “, a mai spus  Bughea.

Mircea Andriţoiu este acuzat de neglijenţă în serviciu.

Medicul cradiolog a fost acuzat în anul 2009 de colegi că venea cu pistolul la muncă şi că i-a ameinţat cu moartea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite