Ţicleanu: „Am avut prea puţine meciuri amicale şi asta nu e bine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Craiova,  Aurică Ţicleanu, s-a declarat mulţumiţi de modul cum a decurs perioada de pregătire din Austria, singurul său regret fiind acela că două din cele cinci jocuri amicale au fost anulate.

Alb-albaştrii s-au întors aseară de la Kaprun după un cantonament de două săptămâni, iar până la începerea campionatului, pe 24 iulie, se vor pregăti în Bănie.

Băieţii au fost admirabili, nu am avut niciun fel de problemă. Din punct de vedere fizic stăm bine, dar, din păcate, au fost prea puţine meciuri şi asta nu e bine. Au fost anulate două amicale cu două echipe bune, ne-ar fi fost utile acele jocuri, ne-ar fi ajutat în pregătirea noastră. Nu am stabilit formula de bază, dar am conturat primii 14-15“, a spus Ţicleanu la revenirea echipei în Craiova.

Categoric mi-aş fi dorit un alt fel de început de campionat. Sunt idei noi şi era nevoie de mai mult timp pentru ca băieţii să le asimileze. Aş fi vrut echipe mici în primele etape, dar asta este, trebuie să ne conformăm. Oricum urma să jucăm şi cu CFR Cluj, şi cu Steaua, important e să  tratăm partidele cu maximă seriozitate“, a mai spus Aurel Ţicleanu.

Oltenii vor disputa sâmbătă ultimul amical înainte de startul sezonului, cu Gaz Metan CFR Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite