Selymeş, sigur de victorie la Craiova: „Piţurcă nu poate face minuni aşa repede“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul meci al lui Victor Piţurcă în funcţia de antrenor al Craiovei va fi astăzi, împotriva Sportului Studenţesc. Acest lucru nu îl sperie pe Tibor Selymeş, antrenorul studenţilor, care nu crede că fostul selecţioner poate aduce schimbări la Ştiinţa în doar două zile.

Venirea lui Piţurcă va fi o motivaţie în plus pentru jucători, dar nu cred că este de ajuns. Timpul este prea scurt şi nu poate schimba mare lucru. Nu poate face minuni aşa repede. Jucătorii mei au un moral bun după victoria cu CFR Cluj, dar nu mai trebuie să ne gândim la ea. Batem cu 2-0 la Craiova“, a spus Selymeş, conform gsp.ro. 

Piţurcă umple stadionul şi vistieria la Craiova

"Vizavi de Varga şi Bălan şi de o eventuală plecare a lor, vă pot spune doar că eu sint pregătit pentru orice situaţie. Domnul Şiman va decide dacă ei vor rămâne sau nu", a mai spus tehnicianul Sportului.

Piţurcă poate produce un şoc la Craiova, dar sper să îşi revină după meciul cu noi. E un timp cam scurt pentru el să pregătească partida. Ne gândim să câştigăm. Avem şi un moral foarte bun după victoria cu CFR şi ne dorim doar să dăm mai multe goluri decât adversarul“, a spus şi mijlocaşul Sportului, Florentin Cruceru.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite