Craiova:Chemaţi specialiştii să vă facă locuinţa „lună”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curăţenia pentru un apartament de trei camere costă două sute de lei. Firmele specializate vă spală covoarele, canapelele sau scaunele şi vă pot călca chiar şi rufele.

A venit vremea curăţeniei generale dar şi a vacanţei, aşa că e cazul să le îmbinaţi şi să vă puneţi pe treabă. Dacă nu aveţi nici timp nici chef să întoarceţi locuinţa pe dos pentru o curăţenie ca la carte, puteţi apela, contracost, la ajutorul specialiştilor. În Craiova există câteva firme specializate în curăţenie profesională cu produse de calitate care vor avea grijă să nu strice niciun fir din covorul persan din sufragerie sau mocheta de hol.  În plus, oamenii care vor veni la dumneavoastră acasă ştiu exact ce au de făcut şi vor termina curăţenia într-un timp mult mai scurt.


„N-aş mai da cu aspiratorul niciodată”

Majoritatea craiovenilor pe care i-am întrebat dacă ar apela la serviciile unei astfel de firme au spus că ar face asta dar le e teamă de tarife. „M-am gândit să iau o firmă de-asta când am făcut curăţenia de primăvară, dar m-am gândit că cine ştie câţi bani îmi vor lua. Sincer, dacă aş avea bani, cred că nu aş mai da cu aspiratorul niciodată”, ne-a spus Mihai Tănase. O societate specializată care să rezolve toate problemele din casă ar fi şi pe placul gospodinelor din Craiova. „Am luat salariul săptămâna trecută şi chiar mă gândeam să chem o firmă, că am văzut o reclamă aproape de blocul meu. Am nişte covoare de spălat şi e destul de greu să fac asta singură”, ne-a spus Mariana Ispas, inginer.

Află din „Adevărul de Seară“, de astăzi, care sunt preţurile practicate de firmele de curăţenie

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite