Craiova: Alegeţi-vă singuri cadoul de nuntă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Alegeţi-vă singuri cadoul de nuntă!
Craiova: Alegeţi-vă singuri cadoul de nuntă!

Viitorii miri le pot sugera invitaţilor ce să le ia în dar. Seturi de tacâmuri, pahare de cristal, vaze de calitate sunt obiectele pentru care pot opta cei care vor să cumpere cadouri de nuntă.

Dacă nu vreţi să vă treziţi cu două cadouri asemănătoare la nunta pentru care vă pregătiţi de atâta vreme sau cu ustensile de bucătărie care nu vă vor folosi la nimic, atunci ar fi bine să luaţi în calcul posibilitatea de a scrie pe invitaţii magazinul de unde oamenii care vor veni la fericitul eveniment vă pot cumpăra un cadou.


Cadoul, ales de pe o listă tipizată


De câteva luni, există şi în Craiova posibilitatea de a alege cadouri „ghidate“ de viitorii miri, la magazinul „Sarra Blu“, din complexul comercial Mercur. Metoda îi scuteşte pe miri de surprize neplăcute, dar şi pe invitaţi de căutarea la nesfârşit a unor obiecte pe placul tinerilor însurăţei. Procedura este simplă. Cu câteva săptămâni înainte să-şi pună pirostriile, tinerii vin la magazin. Îşi aleg de aici mai multe produse pe care ar vrea să le primească în dar la nuntă. Fiecare cuplu trebuie să completeze o listă tipizată cu obiectele pe care şi le-au ales şi numele viitoarei familii. Ulterior, pe invitaţiile de nuntă se specifică faptul că orice cadou se achiziţionează de la magazinul „Sarra Blu“.

Aflaţi din Adevărul de Seară de sâmbătă, din Craiova, cum le merge afacerea celor de la "Sarra Blu".

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite