Craiova: O familie cu cinci copii va avea în sfârşit casă (galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Habitat for Humanity şi Fundaţia Vodafone sunt cei care au construit-o. Beneficiind de programul „Casa de credinţă“, familia din Bechet se vor muta din camera în care locuiesc acum, fără apă şi fără aragaz.

Alexandru Daniel (13 ani), Valentin Gabriel (10 ani), Mihai (8), Maria Adriana (4) şi Angelica Florentina, cu vârsta de 1 an, vor putea trăi, peste aproximativ o lună, la fel ca orice copil normal: vor avea o casă. Acum părinţii şi unul dintre copii dorm într-un pat, iar ceilalţi se odihnesc pe alt pat. Acestea sunt făcute din bucăţi vechi de lemn şi ocupă o mare parte din încăpere. Mai au un hol unde îşi depozitează hainele şi mănâncă. Nici vorbă de frigider, tacâmuri sau alte ustensile, iar când au nevoie de apă apelează la bunăvoinţa vecinilor.

„De acum înainte vor fi alte condiţii. Sperăm că se va schimba viaţa noastră. Copiii se bucură foarte mult că ne vom muta“, spune Iuliana Doru cu ochii înlăcrimaţi. Ea nu a mai avut un loc de muncă de când s-a căsătorit cu Sandu, pentru că trebuia să aibă grijă de copii, iar Sandu munceşte pe unde găseşte. Acum este bucuros că are un serviciu relativ sigur: face curăţenie în Primăria Bechet.

Află în Adevărul de Seară Craiova cât costă construcţia acestei case.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite