Craiova: Împuşcaţi-vă şeful la paintball!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Împuşcăturile cu vopsea sunt noua distracţie a craiovenilor stresaţi de serviciu. O partidă costă cel puţin 30 de lei de persoană, dar clienţii fideli primesc reducere.

Visezi de mult timp să te descarci cumva pe şeful care îţi face zile negre la muncă? Sau poate pe colegul care împrăştie bârfe despre tine la birou? Ei bine, ai ocazia acum să îţi îndeplineşti dorinţa, sugerându-le colegilor o sesiune de teambuilding la paintball. Nu e nevoie să te înarmezi decât cu bani şi curaj pentru că distracţia vine de la sine. Liderii companiilor craiovene spun că orele petrecute pe câmpul de „luptă” ajută colectivele să se sudeze, să lucreze mai bine împreună, să caute soluţii la probleme care se pot ivi la locul de muncă. „Mi se pare o idee excelentă pentru o firmă care vrea să-şi dezvolte echipa. Oamenii mei interacţionează altfel după o sesiune de paintball pentru că se joacă fair-play şi toată lumea are un singur scop: să cucerească steagul echipei inamice”,a spus Cătălin Mândrescu, managerul unei firme din Bănie.

Paintball-ul vă testează condiţia fizică

Scenariile sunt diverse şi pornesc de la partida clasică, cu două echipe care încearcă să cucerească steagul celei adverse până la partida în care fiecare joacă pentru el şi toată lumea împuşcă pe toată lumea. Trebuie să ştiţi însă că, dacă vă „înhămaţi” la un astfel de sport este nevoie să aveţi o condiţie fizică destul de bună. Altfel, veţi fi pradă uşoară! „În general, vin la noi firmele care fac teambuilding-uri şi tinerii între 18 şi 35 de ani, dar am avut şi cazuri de oameni mai în vârstă. Jocul necesită o formă fizică destul de bună pentru că se aleargă vreo două-trei ore prin pădure sau clădiri abandonate”, ne-a declarat Laurenţiu Zamfirescu, asociat al unei firme care organizează partide de paintball în locaţii din Craiova. Acesta a precizat că, pentru cei care doresc să practice acest sport în afara oraşului, există posibilitatea organizării de excursii gen teambuilding.

Reduceri pentru clienţii fideli

Preţul unui joc este stabilit în funcţie de numărul de bile pe care îl primeşte fiecare jucător şi e bine să ştiţi că nu se organizează partide decât pentru cel puţin şase persoane. La minimum 100 de bile de vopsea cumpărate, preţul este de 30 lei, însă clienţii fideli plătesc pentru o bilă 0,2 lei, adică beneficiază de o reducere de 0,1 lei pe bilă. Fiecare jucător primeşte costum, mască de protecţie, puşcă şi bile aşa că nu trebuie să vă faceţi griji că veţi pleca pătat de la locul „bătăliei”.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite