Craiova:Oraşul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele ştiri care le puteţi citi în ediţia tipărită a Adevărului de Seară, de Craiova, de astăzi

Au văzut moartea cu ochii

Şoferul unui Opel Astra a izbuit aseară în plin un Mitsubishi, care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât opelul a fost aruncat pe scoarul dintre sensurile de circulaţiei, iar trei persoane au ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova , unde au primit îngrijiri medicale. Accidentul a avut loc chiar lângă Fabrica de Confecţii din cartierul 1 Mai.

Mai puţini bani

Medicii de familie din Dolj sunt nemulţumiţi că nu şi-au primit lefurile complete pentru luna mai. Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate le-a decontat câteva din serviciile medicale şi le-a dat doar 70% din salarii, dar a promis că va achita restul plăţilor până la data de 7 iulie. Medicii spun însă că nu au bani nici să-şi achite ratele în bănci.


Consultaţii contracost

Începând cu această lună, bolnavii vor plăti 15 lei pentru a primi la domiciliu o consultaţie făcută de medicul de familie, în afara celor şapte ore de lucru. Hotărârea a fost luată în această săptămână de către ministrul Sănătăţii, Ion Bazac. De asemenea, în timpul vizitei la medical de familie, pacienţii vor fi nevoiţi să plătească 5 lei consultaţia.

Repartizarea în licee, un succes în Dolj

Din totalul de 6071 de elevi înscrişi, 6014 dintre ei au fost repartizaţi în liceele craiovene. Doar 57 candidaţi nu au prins loc la un liceu şi, astfel, vor avea şansa înscrierii în perioada 6-13 iulie.Doljul a realizat una dintre cele şapte medii de 10 din ţară.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite