Craiova: O maşină în care se aflau doi bărbaţi s-a răsturnat într-un şanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: O maşină în care se aflau doi bărbaţi s-a răsturnat într-un şanţ
Craiova: O maşină în care se aflau doi bărbaţi s-a răsturnat într-un şanţ

Doi brăileni au fost în pericol de moarte, azi, pe Şoseaua de Centură a Craiovei, după ce maşina în care se aflau s-a prăbuşit într-un şanţ. Conducătorul auto era beat şi conducea cu o viteză foarte mare, spun martorii. Şoferul a scăpat cu viaţă, dar riscă să petreacă mulţi ani după gratii.

Accidentul s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 4, pe Drumul Naţional 65. Eugen Aurică (35 de ani), din Brăila, se afla la volanul unui Mercedes şi tocmai vroia să vireze, când a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a rostogolit într-un şanţ.

Accidentul aproape că i-a zdrobit mâinile

Martorii spun că autovehiculul circula cu o viteză prea mare, ipoteză susţinută şi de poliţiştii care fac cercetări pentru a verifica circumstanţele în care s-a produs accidentul. Oamenii legii au rămas uimiţi când etilotestul le-a indicat un grad de alcoolemie destul de ridicat, respectiv 1,23 mg alcool pur în aer expirat. Conducătorul auto a suferit câteva răni uşoare, însă Ion F. (52 de ani), din Brăila, a ajuns la spital cu mai multe răni la nivelul mâinilor. După ce a primit îngrijiri medicale, bărbatul a fost lăsat să plece acasă. "Pentru infracţiunea de vătămare corporală gravă din culpă, şoferul riscă să stea în închisoare între doi şi şapte ani", a declarat comisar Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite