Un profesor din Dolj este acuzat că a bătut mai mulţi elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorul în vîrstă de 28 de ani, din Craiova, este acuzat de lovire şi alte violenţe. Bărbatul a lovit patru elevi fără milă, supărat că aceştia nu ştiu să scrie şi să citească foarte bine.

UPDATE, ORA 16.23/ Gigi Spansenie, în vîrstă de 10 ani, elev în clasa a IV-a la şcoala generală din comuna doljeană Velea, a declarat că profesorul de sport l-a pus să îşi scrie numele pe tablă. Cum nu a ştiut, acesta s-a supărat şi l-a luat la bătaie „M-a dat cu capul de tablă şi mi-a dat şi doi pumni în spate. M-a făcut analfabet şi m-a înjurat. Mi-a zis că dacă o să spun ce s-a întâmplat voi avea probleme. Mie îmi este frică d eel şi nu vreau să mai merg la şcoală “,a  povestit elevul.

„Nu am lovit pe nimeni“

Adrian Boştină, profesorul de sport din comuna doljeană Vela, susţine că nu a atins pe nimeni nici măcar cu un deget „Eu nu am lovit elevii. Este o înscenare din partea părinţilor. Le-am spus că dacă nu îşi dau toată silinţa să înveţt măcar să scrie şi să citească nu vor face absolut nimic în viaţă“,a  precizat profesorul.


Părinţii copiilor au depus plângere la poliţie împotriva profesorului  „Din cauza loviturilor primite în spate, băiatul meu a vomitat toată noaptea şi i-a fost rău. De ce nu a venit domnul profesor la mine să îmi spună că fiul meu are probleme la şcoală. L-am reclamat la poliţie şi sper ca oamenii legii să facă dreptate“. a spus Mariana Anghel, mama unui elev bătut.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Profesorul susţine că i-a lovit pe elevi cu palma încet peste faţă.

Bărbatul acuzat de lovire şi alte violenţe este profesor de educaţie fizică şi sport.

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite