O fostă profesoară a fost amendată pentru că a scris cu spray pe pereţii blocurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Teodorescu, din Craiova, a fost amendată cu 500 de lei de oamenii legii, după ce un locatar că a reclamta-o că a scris cu spray pe pereţii blocurilor din cartierul 1 Mai.

Femeia în vîrstă de 65 de ani,  susţine că nu ea este autoarea desenelor şi a contestat amenda în instanţă „Eu sunt o profesoară pensionară, eu am facut educaţie copiilor! Cum să fac eu aşa ceva?. Dosarul a fost déjà înregistrat la Judecătoria Craiova, iar primul termen va avea loc luna viitoare”, a spus, supărată, Elena Teodorescu.

A scris „Jos Motancea“

Fosta profesoară este în conflict de ani buni cu preşedinta Asociaţiei de Proprietari din zonă. Pe pereţii a scris mare „Jos Motancea“, numele femeii pe care o urăşte  „Persoana în vârstă de 65 de ani a fost văzută de un martor în timp ce incripţiona cu un spray tip graffiti pereţii blocului în care se află Asociaţia de Proprietari. În urma cercetărilor s-a stabilit că gestul femeii are la bază un conflict mai vechi cu preşedinta asociaţiei privind modul de calcul al facturilor. Pentru fapta sa a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei“, -a declarat comisar-şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvînt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite