Craiova / În primăvară începe calvarul: Nouă străzi din centru vor fi închise circulaţiei un an şi jumătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul din Bănie va fi paralizat pentru un an şi jumătate începând din primăvara anului viitor. Viceprimarul Mărininică Dincă a anunţat că vor fi închise nouă străzi din centru odată cu începerea lucrărilor la cele două pasaje.

„Un an şi jumătate voi fi pe buzele tuturor. Un an şi jumătate va trebui să suportăm. Nu puteam pierde 95 de milioane de euro”, a spus Mărinică Dincă astăzi în cadrul unei conferinţe de presă.

Decizia de a închide cele nouă bulevarde şi străzi principale vine ca urmare a celor două proiecte de fluidizare a traficului. Este vorba de cele două pasaje, unul subteran şi altul suprateran, lucrări realizate pe bani europeni şi care vor dura cel puţin un an şi jumătate.

„Un an şi jumătate voi fi pe buzele tuturor. Un an şi jumătate va trebui să suportăm. Nu puteam pierde 95 de milioane de euro”, a mai spus acesta.

Nici mijloacele de transport în comun nu vor fi tocmai o soluţie salvatoare, pentru că linia de travai urmează să intre de asemenea în reabilitare.

 „Vor fi rute ocolitoare care sunt mai lungi, dar care pot fi folosite eficient. Vom prezenta mai multe trasee. De exemplu, se va circula pe o bandă pe Calea Bucureşti, şi pe un sens şi pe altul”, a explicat Mărinică Dincă.



Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite