Un şofer beat şi fără permis de conducere a fost oprit în trafic, după ce poliţiştii au tras cu pistolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Arhiva
Foto:Arhiva

Poliţiştii din localitatea doljeană Radovan au tras aseară patru focuri de armă, după ce un şofer fără permis şi băut bine nu a vrut să oprească la semnalul acestora. Şoferul a fost urmărit în trafic mai bine de 10 kilometri.

Şoferul unui autoturism marca Opel înmatriculat în Bulgaria s-a urcat beat la volan şi a plecat la plimbare prin localitate. Când a văzut că oamenii legii i-au făcut semn să oprească a mers liniştit mai departe. În momentul în care  a văzut că este urmărit a apăsat şi mai tare piciorul pe acceleraţie "Poliţiştii au tras patru focuri de armă, în plan vertical, iar astfel au reuşit să îl convingă pe şofer să oprească. Bărbatul a refuzat să sufle în apartul etilotest, el a fost dus la spitalul din Segarcea, pentru recoltarea probelor biologice“, a spus Adrian Căpraru, purtătorul de cuvînt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Bărbatul în vîrstă de 43 de ani s-a urcat băut la volan şi nici nu poseda nici permis de conducere.

Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără permis pe drumurile publice, dar şi pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite