Craiova: Respins de CFR, sârbul Paunovic a ajuns la Universitatea. Oltenii mai aşteaptă doi brazilieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ivan Paunovic va juca până în vară la Ştiinţa
Ivan Paunovic va juca până în vară la Ştiinţa

În cantonamentul Ştiinţei din Antalya a sosit astăzi sârbul Ivan Paunovic, un mijlocaş ofensiv de 23 de ani care a activat ultima oară în liga a doua din ţara vecină, la FK Srem Sremska Mitrovica.

Jucătorul a şi semnat un contract până în vară cu gruparea din Bănie, el intrând deja sub comanda lui Mark Wotte. Fost internaţional de tineret, Paunovic a fost coleg anii trecuţi cu atacantul Rade Veljovici, împrumutat de CFR Cluj la Unirea Alba Iulia.

De fapt, mijlocaşul sârb de 1.85 m înălţime şi 85 kg, care a mai jucat în trecut şi la FC Vozdovac, a fost în luna decembrie în probe la gruparea din Gruia, dar nu a fost oprit în lot de antrenorul clujenilor, Andrea Mandorlini.

Paunovic a ajuns deja în Antalya. Este un mijlocaş de care avem nevoie. În scurt timp, vor mai sosi la echipă doi fundaşi din Brazilia, unul central şi unul de picior stâng“, a confirmat finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu.

Ivan Paunovic are la activ 130 de partide în Liga a II-a din Serbia, nouă jocuri în prima ligă şi un meci pentru naţionala de tineret.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite