Piţurcă: „Mare brânză că i-a dat Mutu o palmă unui ospătar. Bine i-a făcut!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Mutu ar putea lipsi şase luni de pe gazon
Adi Mutu ar putea lipsi şase luni de pe gazon

Fostul selecționer i-a luat apărarea lui Adrian Mutu după scandalul în care a fost implicat cu un ospătar în Italia.

Victor Piţurcă a fost de partea „Briliantului“, considerând că ospătarii mai trebuie și altoiți.

Mare brânză că i-a dat Mutu o palmă unui ospătar! Am făcut din ţânţar armăsar! Ospătarii mai trebuie altoiţi uneori, că mai încarcă nota de plată! Bine i-a făcut!“, a spus Pițurcă.

Acesta a vorbit și despre modul cum se va adapta Adrian Mutu la fotbalul din Serie A după cele nouă luni de pauză.

Lui Mutu îi va fi greu să revină după lunga perioadă de absență, este un jucător de forță și nu este ușor. S-a văzut ce greu i-a fost Fiorentinei fără el“, a precizat Victor Pițurcă.

Avocatul lui Berat Racaj, chelnerul agresat de Mutu, a dezminţit în presa italiană că atacantul român ar fi fost provocat de clientul său şi îl acuză pe acesta că a acţionat premeditat.

Se impune o dezminţire a declaraţiilor fotbalistului, care sunt fără fundament, privind presupusa provocare la care ar fi fost supus din partea clientului meu, Racaj Berat. Nu este nimic mai fals. A fost o agresiune premeditată, în faţa mai multor martori, împotriva unui băiat bun care îşi făcea treaba", a spus Luca Spaziani.

Chivu: „Îşi pierde repede cumpătul"

Căpitanul echipei naţionale, Cristi Chivu, a sărit în apărarea lui Mutu, dar a şi evidenţiiat lacunele din comportamentul „Briliantului". „Nu e un gest normal, dar nu putem să-l judecăm. E ziua lui liberă, face ce vrea cu timpul său. E Adi Mutu. Nu e un exemplu de dat copiilor, dar e un jucător de excepţie care face diferenţa când trebuie.

Aşa e el, nu înţeleg de ce se comentează atât, trebuie  luat aşa cum este. El îşi pierde mai repede cumpătul, cred că nu ajunge să numere până la 10, probabil se opreşte la 2", a spus Cristi Chivu la GSP TV.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite