A murit preşedintele Curţii de Apel Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Curtea de Apel Craiova
Curtea de Apel Craiova

Costel Drăguţ (57 de ani), preşedintele Curţii de Apel Craiova a murit aseară în timp ce era transportat de ambulanţă de la un spital din Bucureşti la Craiova. În urmă cu o săptămână magistratul a suferit un accident vascular intrând într-o comă profundă.

Costel Drăguţ a fost operat săptămâna trecută la inimă, medicii introducându-i un stent întrucât avea vasele de sânge îngroşate. Operaţia a reuşit, însă, la două zile după intervenţie, Costel Drăguţ a suferit un accident vascular.

Întrucât starea de sănătate i s-a agravat, săptămâna trecută, el a fost transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti.

Trupul neînsufleţit al magistratului va fi adus la domiciliul acestuia din cartierul George Enescu. Înmormântare va avea loc marţi, 23 martie, la cimitirul Ungureni, ora 13.

Preşedintele Curţii de Apel Craiova era membru în Consiliul Superior al Magistraturii şi activa la Curtea de Apel din 2003. Nu este exclus, susţin surse apropiate magistratului, ca anumiţi factori ce ţin în general de activitatea unui judecător să fi contribuit din plin la agravarea stării sale de sănătate.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite