Craiova: Previziune de patron: „Universitatea va termina campionatul în locurile 8-10“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Ştiinţei a dat aseară un pronostic în privinţa locului pe care îl va ocupa echipa la finalul acestui campionat.

Adrian Mititelu nu se mai gândeşte la cupele europene, ci la un loc la mijlocul ierarhiei. „Sunt prea multe puncte care ne despart de acele poziţii de Europa League. Cred că vom termina în locurile 8-10“, a spus Mititelu la Oltenia 3TV.

Patronul alb-albaştrilor se aşteaptă la un retur dificil. „Va fi foarte greu pentru noi, pentru că intră vreo trei-patru jucători noi în echipă, cu puţină experienţă în Liga I. De asemenea, vom juca pe un alt teren, chiar dacă acolo am fost primiţi cu braţele deschise, iar stadionul seamănă cu al nostru“.

Rezultatele din amicale nu-l sperie pe Mititelu şi nici problemele medicale care au apărut în rândul jucătorilor, în stagiul de pregătire din Antalya. „Dilevski va fi bun de antrenament când echipa va ajunge în Craiova. Paunovic are întindere, asta e, se mai întâmplă. Ologu a fost operat de menisc, dar pe el îl văd în câteva luni titular, după ce se va recupera. Rezultatele din amicale nu mă interesează“, susţine finanţatorul.

Până acum, Ştiinţa a disputat cinci amicale în Turcia, înregistrând o victorie, 2-0 cu FC Zenit II, două remize, 2-2 cu Incheon United şi 1-1 cu Zorya Lugansk, şi două înfrângeri, 1-2 cu Volgar Astrakhan şi 0-1 cu amatorii de la SV Babelsberg. Ultimul meci este programat mâine, în compania ruşilor de la Spartak Nalchik.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite