Craiova: Mititelu: „Nu plec de pe «Oblemenco» decât prin hotărâre judecătorească!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a vorbit din nou aseară despre conflictul cu Primăria Craiova, care a făcut ca echipa să se mute la Turnu Severin.

„Nu mai este nicio şansă ca Universitatea să joace pe «Ion Oblemenco», deja s-au făcut procedurile şi am încheiat un contract cu cei de la Severin. Echipa va juca acolo pentru că e cea mai bună oportunitate în acest moment. Asta nu înseamnă însă că va rămâne acolo“, a spus Mititelu la Oltenia 3 TV.

Finanţatorul oltean susţine că echipa doar va juca la Severin, dar se va pregăti în Craiova, Mititelu judecându-se cu primăria pentru baza de antrenament.

Nu plec de acolo decât prin hotărâre judecătorească. Tot ce s-a făcut, a fost pe banii mei. Nu mai găseşte primarul Solomon un prost ca mine!“, a adăugat Mititelu, care nu are de gând să plătească datoria de 100.000 de lei către bugetul local, cât timp are de primit de la primărie aproape 2,5 milioane de euro, investiţia de la stadion.

Din luna mai, pe unul dintre terenurile mele o să construiesc patru-cinci terenuri de antrenament şi unul de Liga a III-a“, a mai spus Mititelu, care susţine că va demara şi construirea unui stadion de 15.000 de locuri în momentul în care va face rost de bani.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite