Un miliardar din Top Forbes nu şi-a mai plătit angajaţii, iar aceştia au ieşit în stradă. Vezi aici despre cine este vorba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au protestat timp de trei ore
Oamenii au protestat timp de trei ore

Patru angajaţi ai miliardarului Alin Simota au ieşit în stradă nemulţumiţi că nu şi-au mai primit salariul de aproximativ două luni. Oamenii au declarat că  au înceract să discute cu reprezentanţii firmei, însă nimeni nu i-a băgat în seamă.

Nicoale Dorbrin, în vârstă de 27 de ani, a declarat că a muncit câte 12 ore pe zi la reabilitarea drumului din comuna doljeană Perişor „Am turnat betoane la 35 de grade domnişoară, iar când am cerut banii cei de la firmă mi-au spus că nu au. Am încercat să discutăm cu patronul, dar nu a vrut să stea de vorbă cu noi. Eu am acasă cinci guri de hrănit şi nu am ce să le pun pe masă. De la Întorsura până la Perişor sunt patru kilometri. Timp de două luni am mers zilnic pe jos, iar când ajungeam la muncă trebuia să am randament de 100%. Este normal să îşi bată cineva joc de noi aşa ? Eu nu cer decât să se respecte contractul de muncă. Am de recuperat în momentul de faţă 1000 de lei. Dacă nu vor să îmi plătească salariul o să blochez drumul“, a spus bărbatul.

Patronul este cercetat de procurori

Oamenii au declarat că patronul lor este nimeni altul decât miliardarul Alin Simota, care este cercetat de procurori pentru emiterea unor file de cec fără acoperire. Angajaţii lui Simota au mai spus că sunt gata să îl dea în judecată, dacă nu îşi vor primi banii „Eu nu cer nimic în plus. Vreau banii mei pe care i-am muncit. Zilnic o să protestez în mijlocul drumului. Până la urmă cineva trebuie să ne ajute“. a precizat Gelu Chircu.

Angajaţii firmei din Petroşani care nu şi-au primit banii pentru munca prestată au mers să vorbească cu şeful de şantier. Din păcate acesta era într-o stare avansată de ebrietate „Dacă am băut care este problema voastră. Eu nu ştiu nimic domne“, a declarat Dumitru Iacob.

Alin Simota avea în anul 2010 o avere estimată la 25 de milioane de euro şi a apărut în revista Top Forbes pe locul 232.

Administratorul societăţii Simote S.R.L din Petroşani, nu a putut să le spună angajaţilor când îşi vor primi drepturile salariale.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite