Mihai Costea: „M-a durut inima când l-am văzut pe Florin urlând de durere. Sunt sigur că va reveni mult mai puternic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Costea, consolându-l pe fratele său Florin după accidentarea suferită
Mihai Costea, consolându-l pe fratele său Florin după accidentarea suferită

Atacantul Universităţii Craiova, Mihai Costea, a povestit ce a simţit în momentul în care s-a accidentat fratele său, Florin.

În minutul 43 al meciului cu Politehnica Iaşi, Florin Costea a părăsit terenul accidentat, în urma unui atac al portarului Brăneţ. Fotbalistul oltean a suferit o entorsă la genunchiul stâng şi va rata întreg sezonul, el putând avea şi ligamentele afectate, diagnosticul urmând să fie pus mâine, după examenul RMN.

"Suntem distruşi de durere. M-a durut inima când l-am văzut jos şi urla de durere. În momentul când l-am văzut cum se văita, mi-au dat lacrimile. Nici nu mi-am mai dat seama ce decizie a luat arbitrul. Nu mă mai interesa dacă era sau nu penalti, sau dacă portarul trebuia eliminat. Îmi doream doar ca Florin să fie bine şi să poată continua jocul. Din păcate, verdictul a fost dur. Florin are entorsă şi, cel puţin pentru acest final de sezon, nu mai poate evolua“, a mărturisit Costea cel mic, pe site-ul oficial al clubului.

Am auzit de la domnul doctor Stamatescu că minim două luni ar putea lipsi. Sunt sigur că va reveni mult mai puternic, pentru că este ambiţios, am încredere în el”, a mai spus Mihai Costea.

„La pauză nici indicaţiile antrenorului nu le mai auzeam, m-am gândit tot timpul la fratele meu. În repriza a doua atât eu cât şi colegii am jucat pentru el. Mi-am dorit foarte mult să înscriu ca să-i dedic golul, însă această victorie îi aparţine şi lui“, a adăugat Mihai Costea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite