Craiova: Mogoşanu: „Ne-a lipsit luciditatea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mogoşanu: „Ne-a lipsit luciditatea“
Craiova: Mogoşanu: „Ne-a lipsit luciditatea“

Antrenorul Universităţii Craiova, Daniel Mogoşanu, a fost în asentimentul patronului Adrian Mititelu şi jucătorilor, care au spus că rezultatul a fost echitabil. Totuşi, tehnicianul a văzut câteva carenţe în jocul echipei sale şi speră să le remedieze curând.

„Principalul“ oltean a recunoscut în centrul liniei mediene au fost probleme şi le-a rezolvat prin introducerea lui Bărboianu. „A fost un rezultat echitabil, într-un meci unde s-au remarat portarii. Îmi pare rău că nu am putut să înscriem. Din punctul meu de vedere cine marca în această seară câştiga meciul. Craiova a avut probleme pe centrul liniei mediene, dar l-am introdus pe Bărboianu şi s-au rezolvat“, a spus Mogoşanu.

Acesta a mai afirmat că „alb-roşii“ nu au mai făcut greşelile din partida din returul campionatului trecut, când au pierdut cu 2-0. „Craiovei i-a lipsit luciditatea pe atac. Am preferat că nu riscăm. Am fost precaut de ambele părţi, dar am avut ocazii şi n-am reuşit să marcăm. Faţă de meciul din primăvară Dinamo n-a mai făcut greşelile de la goluri. Sper să ne îmbunătăţim jocul pentru că avem nevoie pe viitor“, a încheiat Mogoşanu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite