Craiova:Crima ciudată în care a pierit o familie rămâne învăluită în mister

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova:Crima ciudată în care a pierit o familie rămâne învăluită în mister
Craiova:Crima ciudată în care a pierit o familie rămâne învăluită în mister

Anchetatorii nu au stabilit  ce l-a determinat pe bărbatul de 54 de ani să îşi omoare familia, după care să se spânzure.

Vecinii au declarat că între cei doi soţi intervenise gelozia

Marian Prioteasa credea că iubirea vieţii lui şi secretarul Primăriei Teslui aveau o poveste de dragoste. Nu a suportat ideea şi a decis să o omoare. Oamenii, mai cred că în momentul în care a avut loc tragicul evenimentul fiul acestora a auzit totul. Ca să nu fie acuzat de nimic criminalul i-a dat cu un cuţit în cap.   

image

 

Marian Prioteasa (foto sus alaturi de sotia si copilul ucişi) a murit din cauza asfixiei mecanice prin ştrangulare, iar soţia şi fiul său din cauza hemoragiilor interne provocate de multiplele leziuni suferite cu un corp tăietor-înţepător, cel mai probabil cuţit. De asemenea, anchetatorii au stabilit că moartea femeii şi a fiului ei a survenit în timpul nopţii, iar bărbatul s-a spânzurat luni dimineaţa, în jurul orei 11.00.

image



Bilete de adio pentru amantul soţiei
Secretarul primăriei din Teslui, susţine că între el şi Marian Prioteasa nu a existat niciodată un conflict.„Nu îmi explic de ce numele meu este trecut în cele două bilete de adio pe care le-a scris. Eu nu am chimbat mai mult de două cuvinte cu soţia acestuia“, a povestit Drăguşinoiu Păun.

Anchetatorii (foto sus) au explicat că urmează să se stabilească dacă biletele de adio au fost scrise de acesta. "În ambele bilete, care au un conţinut asemănător, bărbatul a cerut ca victimele să fie înmormântate de Primăria Teslui. Urmează să fie audiaţi mai mulţi lucrători ai Primăriei pentru a se stabili la ce s-a referit bărbatul şi ce probleme avea", a explicat procurora Magda Bădescu, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Criminalul va fi înmormântat în acelaşi loc cu victimele pe care le-a măcelărit. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite