Unde intrăm la apă în aceasta vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronii piscinelor din Craiova sunt pe ultima sută de metri cu pregătirle pentru sezonul estival. Oltenii au în acestă vară la dispoziţie şapte ştranduri, dar şi alte trei locaţii unde pot merge şi se pot răcori, pe malul Jiului.  

Ştrandul Laguna Albastră este situate în plin central oraşului,iar deschiderea oficială va avea loc la sfârşitul acestei luni sau cel mai târziu începutul lui iunie „Dacă vom tremina cu toate pregătirile vom deschide ştrandul pe data de 26 mai, dacă nu rămâne stabilită data de 1 iunie. Preţul unui bilet în acest an este de 8 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi. Avem o capacitate de maxim de 400 de locuri.Şi în acest an organizăm cursuri de înot, iar preţul abonamentului este de 130 de lei“, a spus Petre Banciu, administratorul ştrandului Laguna Albastră.

Ştrandul Işalniţa este situate la ieşirea spre Severin. Administratorii susţin că au demarat în urmă cu o lună o serie de investiţii, iar în acest moment sunt aproape gata cu totul şi se pregătesc de marea deschidere. Intrarea va costa 15 lei, iar localnicii din Işalniţa vor avea acces gratuit.

Ştrandul Işaniţa are o capcitate de 700 de locuri, iar la sfârşit de săptămână oltenii sunt invitaţi să petreacă în aer liber la discoteca amenajată în stil Bamboo. 

Pregătirile sunt în toi şi la ştrandul Hanul Doctorului,aflat la marginea oraşului, ieşirea înspre Piteşti. Deschiderea urmează să aibă loc în următoarele zile. 
Valencia se află  la cinci kilometri de oraş, iar localul va fi deschis în câteva zile „Intrarea este 15 lei şi oferim servicii de bucătărie şi bar. În preţul biletului este inclus şi şezlongul“, a declarat reprezentantul localului.

Craiovenii se mai pot distra vara aceasta la piscinele celor două pensiunii de la Beharca precum şi la ştrandul Villagio-Italiano de pe strada Brestei.

Oltenii mai pot merge în acest an şi pe malul Jiului, unde se pot răcori în voie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite