Craiova: Un bătrân de 77 de ani a fost împuşcat de oamenii legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Un bătrân de 77 de ani a fost împuşcat de oamenii legii
Craiova: Un bătrân de 77 de ani a fost împuşcat de oamenii legii

Poliţiştii au fost chemaţi să intervină pentru a aplan un conflict, care izbucnise între doi tineri şi bărbatul de 77 de ani. Cum nu au putut să îi despartă pe scandalgii au tras un foc de armă, rănindu-l pe bătrân.

Poliţiştii au declarat că bărbatul era înarmat până în dinţi şi a fost surpins chiar în momentul în care lovea cu furca şi cu toporul un tânăr. Atât agresorul cât şi victima au fost transportate la spital, unul la Calafat, iar altul la Craiova.Au  primit îngrijiri medicale, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Bătrânul împuşcat susţine, că doi tineri au intrat peste familia lui în curte , iar el  nu a vrut decât să se apere.

Toate persoane implicate în scandal sunt în momentul de faţă cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere,ultraj contra bunelor moravuri, lovire şi alte violenţe.

Petre Ţepela , a declarat că vecini lui îl terorizează în fiecare seară. Bătrânul povesteşte că în momentul în care poliţişti au intrat pe poartă, tineri au încercat să îl lovească .„Eu ca să mă apăr, am pus mâna pe un par şi am dat şi eu. Poliţistul a scos arma şi a tras fără să mă someze“, spune bătrânul din comuna Unirea.

Vecinii îi ţin partea bătrânului şi la rândul lor spun, că tineri fac scandal şi se ceartă cu cine le iese în cale. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite