Gică Popescu a cerut fiscului eşalonarea datoriei pe care o are către stat. Fostul mare fotbalist nu a plătit impozitul pe profit din transferul unor jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu are o datorie la stat de aproximativ 100.000 de euro
Gică Popescu are o datorie la stat de aproximativ 100.000 de euro

Şcoala de fotbal "Gică Popescu" din Craiova scapă de executare silită. Gică Popescu are o datorie la stat de achitat de aproximativ 100.000 de euro.

Fostul mare fotbalist a vândut mai mulţi jucători, însă nu a plătit către stat impozitul pe profit din transferul unor jucători, jumătate din suma imputată reprezentând dobânzi şi penalităţi. Acum a ajuns să aibă de achitat către stat o datorie de aproximativ 100.000 de euro.Gică Popescu a cerut fiscului doljean reşalonarea datoriilor, garntând plata cu proprietăţile personale.

Microbuzul şcolii de fotbal „Gică Popescu“ şi un autoturism Dacia Logan, sunt printer bunurile care au fost scoase la licitaţie de fisc.

Gică Popescu nu a plătit către stat impozitul pe profit din transferul unor jucători, jumătate din suma imputată reprezentând dobânzi şi penalităţi. Acum a ajuns să aibă de achitat către stat o datorie de aproximativ 100.000 de euro„S-a cerut eşalonarea datoriei, iar totul se va rezolva în scurt timp. Pentru mine important cu adevărat este că am peste 300 de copii în şcoala de fotbal şi că şaisprezece dintre ei sunt la loturile naţionale de juniori", a spus Paul Răducanu, managerul "Şcolii Gică Popescu".

Şcoala de Fotbal "Gică Popescu" s-a confruntat cu mai multe probleme financiare. A fost chiar aproape de dezafiliere în 2010, după un diferend cu Dunărea Galaţi, care reclama o datorie de 300.000 de euro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite