Oltchimul vrea să joace finala Ligii Campionilor la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, Andrei Luca, îşi doreşte ca gruparea vâlceană să joace o eventuală nouă finală de Liga Campionilor la Craiova, şi nu la Bucureşti.

„Fetele au jucat un meci amical la Craiova şi cu acel prilej am discutat cu oficialii craioveni această problemă. Mărturisesc că ne-ar plăcea să jucăm finala la Craiova, dacă vom ajunge în acest act al competiţiei şi în acest sezon. Craiovenii ne-au spus că la începutul lui martie sala va fi gata. La exterior lucrările deja s-au terminat şi înţeleg că deja se pune parchetul. Vom vedea ce va fi, important este să ne calificăm în finala Ligii Campionilor“, a spus Luca pentru mediafax.

„Luăm în calcul şi varianta unei amenajări a unei săli la Romexpo, în Bucureşti, şi atunci am putea să găzduim 20.000 de spectatori. Pentru finala de anul trecut am avut 30.000 de solicitări pentru bilete. În ceea ce priveşte promisiunea construcţiei unei săli noi la Râmnicu Vâlcea, din păcate nu s-a mai făcut nimic, totul a fost la nivel declarativ, înainte şi după finala de anul trecut“, a mai spus Andrei Luca.

Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a ratat câştigarea Ligii Campionilor în sezonul trecut, după ce a pierdut ambele manşe ale finalei cu Viborg, 21-18 în deplasare şi 31-32 la Bucureşti.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite