Craiova:Sandvişurile şi hamburgherii pot fi contaminate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea vânzătoarelor vizitate astăzi de reporterii „Adevărul de Seară“ nu respectau normele de igienă .Patru din cinci angajate aflate la lucru preparau mâncarea fără mănuşi de protecţie.

Deşi normele în vigoare prevăd că angajaţii care prepară produsele de fast-food trebuie să folosească mănuşi speciale, în multe magazine de acest gen nu se respectă aceste prevederi. Din cinci fast-food-uri craiovene în care jurnaliştii Adevărul de Seară au ajuns, în unul singur vânzătoarea folosea mănuşi. Angajaţii spun că le este greu să lucreze aşa, iar unii dintre ei nici nu cunosc aceste norme. „Domnişoară, ia să treci tu în locul meu să munceşti toată ziua cu mănuşi, pe căldurile astea. Ne e greu, nu putem să lucrăm aşa“, a declarat o vânzătoare de la unul dintre fast-food-urile din centrul oraşului, după ce tocmai a preparat un cheeseburger cu mâinile goale, imediat după ce încasase banii. „Nu avem noi timp şi nici cum să folosim mănuşi.

Toate ingredientele sunt calde, moi, ni se topesc în mâini“, spune un alt angajat al unui fast-food.

Află ce nereguli mai există la fast-foodurile din Craiova numai în „Adevărul de Seară“, de astăzi

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite