Sancţiuni drastice la Gaz Metan CFR Craiova: Luţă şi Vulpe - demişi, Gane - amendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul de Administraţie al clubului Gaz Metan CFR Craiova a decis demiterea antrenorului secund Ionel Luţă şi a antrenorului cu portarii Marian Vulpe, ca urmare a unei erori comise la meciul cu ACSMU Poli Iaşi, scor 1-0, din etapa a X-a a Ligii a II-a.

Marian Vulpe a îndeplinit şi rolul de delegat al clubului craiovean la partida de sâmbătă, de pe teren propriu, la care echipa Gaz Metan CFR a evoluat timp de două minute cu un jucător sub 21 de ani, deşi regulamentul prevede ca doi astfel de fotbalişti să fie prezenţi pe teren la o formaţie din eşalonul secund.

Consiliul de Administraţie a mai hotărât ca restul stafului tehnic, în frunte cu antrenorul principal Ionel Gane, să fie sancţionat cu 20 la sută din salariul pe următoarele două luni.

"Deciziile au fost luate de către Consiliul de Administraţie, care s-a întrunit la Ploieşti. Sponsorul nostru principal, fiind majoritar în ceea ce priveşte aportul adus echipei, a cerut explicaţii. Nu poţi să dai sume importante şi să nu primeşti explicaţii", a declarat preşedintele de onoare Costel Curcă, reprezentantul ROMGAZ, conform editie.ro.

Gaz Metan CFR Craiova riscă să piardă meciul cu Poli Iaşi la „masa verde“, după ce staff-ul tehnic a făcut o schimbare greşită în minutul 60 al partidei.

Antrenorul Gane l-a înlocuit pe Surugiu, jucător născut în 1990, cu Cătălin Niţă, născut în 1986, şi, timp de două minute, echipa a evoluat cu un singur fotbalist under 21 - Sorin Buşu, născut în 1989. Staful echipei craiovene a realizat imediat greşeala şi l-a schimbat pe seniorul Boroiban cu Neacşa, jucător născut în 1990.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite