Craiova: Şocant! Florin Costea l-a "trimis" şi el la puşcărie pe Augustus Constantin!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea
Florin Costea

Atacantul Craiovei şi-a încrucişat mâinile către arbitrul Augustus Constantin, care i-a refuzat un penalty clar în prima repriză a meciului cu Dinamo. Arbitrul fusese "trimis" după gratii şi de antrenorul Sorin Cârţu, care s-a simţit şi el furat de băiatul fostului şef al CCA.

Florin Costea s-a inspirat de la Sorin Cârţu şi Jose Mourinho. Supărat că nu a primit un penalty la meciul cu Dinamo, atacantul i-a trasmis arbitrului Augustus Constantin prin-un gest şocant că ar merita să ajungă la puşcărie! Sub privirile "centralului", Costea şi-a încrucişat braţele afişând imaginea unui cu mâinile legate cu cătuşe.

Acelasi semn i l-a făcut lui Augustus Constantin şi antrenorul Sorin Cârţu în toamna anului trecut. "Hoţule, să te duci la puşcărie", i-a strigat Cârţu atunci arbitrului. Gestul a fost văzut chiar şi sâmbăta trecută, în Italia. A fost făcut de Mourinho la adresa unui arbitru care i-a eliminat dubios doi jucători.

"Cred că a văzut o ţară întreagă. Moţi m-a împins, mi-a dat peste picioare, a fost penalty clar. A recunoscut şi arbitrul, ne-a zis că nu a văzut faza. Vă spun un lucru: dacă mai sîntem arbitraţi aşa, nu ne salvăm de la retrogradare! Augustus a schimbat cursul jocului. Antrenorul nostru s-a speriat şi el de ce a văzut în România. Şi, din păcate, o să mai vadă multe...", a spus Florin Costea, după Dinamo - Craiova 2-1.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite